Over ons

Wesseler Technische Keuringen is een onafhankelijk inspectiebedrijf die bij u op locatie inspecties, keuringen en onderhoud uitvoert van uw machines en arbeidsmiddelen.

We kunnen ook een totaalpakket aanbieden om u geheel te ontzorgen van alle keuringen en registraties die noodzakelijk of vereist zijn. Ook vaste en verplaatsbare brandstoftanks dienen periodiek gecontroleerd en gekeurd te worden. Ook dit kunnen wij u uit handen nemen zodat u zich kunt bezig houden met ‘ondernemen’.

Naast keuren bieden wij advies en ondersteuning op diverse vlakken binnen uw organisatie. Met name op het gebied van kostprijsberekeningen en tariefbepaling van werkmaterieel. Bel gerust vrijblijvend voor meer informatie!

 

Bert:

Met een praktische instelling, diverse genoten opleidingen, en gezond boerenverstand ben ik begonnen als machinist op wegenbouwmachines en chauffeur op tractoren en vrachtwagens bij het bedrijf van mijn vader. Ook onderhoud- en reparatiewerkzaamheden in onze eigen werkplaats hoorde daarbij. Na verloop van tijd zijn er steeds meer kantoorwerkzaamheden bij gekomen met een diversiteit aan taken en verantwoordelijkheden. De combinatie tussen kantoor en werkvloer spreekt me erg aan. Na diverse jaren als mede-eigenaar van ons familiebedrijf in recyclingwerkzaamheden en grondwerken vond ik het tijd voor nieuwe activiteiten. Vandaar dat ik daarnaast WTK heb opgericht, omdat de werkzaamheden op gebied van keuren en ondersteuning prima passen bij mijn kennis, ervaring en vaardigheden.