Over ons

Wesseler Technische Keuringen is een onafhankelijk inspectiebedrijf die bij u op locatie inspecties, keuringen en kleine reparaties uitvoert van uw machines en arbeidsmiddelen.

We kunnen ook een totaalpakket aanbieden om u geheel te ontzorgen van alle keuringen en registraties die noodzakelijk of vereist zijn. 

Naast keuren bieden wij advies en ondersteuning op diverse vlakken binnen uw organisatie. Met de ruime ervaring die wij inmiddels hebben opgedaan in alle lagen van een onderneming kan WTK een prima sparringpartner zijn zowel op praktisch als theoretisch gebied. Doordat er vaak een kloof zit tussen kantoor en werkvloer lopen de zaken niet altijd gesmeerd en efficiënt. WTK is praktisch ingesteld met een waarnemend vermogen en oog voor detail waardoor bepaalde situaties in beeld komen zodat bepaalde zaken bespreekbaar kunnen worden gemaakt om wellicht sneller, efficiënter en veiliger te kunnen werken. Ook op het gebied van kostprijsberekeningen en tariefbepaling van werkmaterieel hebben wij veel ervaring en kunnen wij desgewenst assisteren. Bel gerust vrijblijvend voor meer informatie!

 

Bert:

Met een praktische instelling, diverse genoten opleidingen, en gezond boerenverstand ben ik begonnen als machinist op wegenbouwmachines en chauffeur op tractoren en vrachtwagens bij het bedrijf van mijn vader. Ook onderhoud- en reparatiewerkzaamheden in onze eigen werkplaats hoorde daarbij. Na verloop van tijd zijn er steeds meer kantoorwerkzaamheden bij gekomen met een diversiteit aan taken en verantwoordelijkheden. De combinatie tussen kantoor en werkvloer spreekt me erg aan. Na diverse jaren als mede-eigenaar van ons familiebedrijf in recyclingwerkzaamheden en grondwerken vond ik het tijd voor nieuwe activiteiten. Vandaar dat ik daarnaast WTK heb opgericht, omdat de werkzaamheden op gebied van keuren en ondersteuning prima passen bij mijn kennis, ervaring en vaardigheden.